Winnend ontwerp Turfgatvlag


Beste Turftrappers!!

Bedankt voor het massaal insturen van de mooie ontwerpen van de nieuwe Turfgatvlag! We hebben vele verschillende ontwerpen voorbij zien komen. Veel ontwerpen waren vrolijk, maar ook enkele waren strak en zeer creatief. Bedankt voor jullie inbreng!
Het winnende ontwerp is van Yaneau Schlepers! Hij zoon van raadslid Stephen Schlepers. Zie bijgevoegde afbeelding van winnende de vlag. Wij zullen zeker onderdelen van Yaneau zijn vlag meenemen in het definitieve ontwerp van de vlag!
Yaneau, jij wint een familiekaart (4 personen) van Attractiepark Slagharen. Zodra het park weer open is kun je gezellig een dagje naar het attractiepark. Gefeliciteerd!

Winnend ontwerp:

Klik op de afbeelding om deze beter te bekijken.

We hopen eind januari de Vlaggen klaar te hebben zodat we ze kunnen bezorgen bij u. Wilt u ook een Turfgatvlag? Dat kan mail dan naar deturftrappers@hotmail.com. De Vlaggen kosten voor leden € 12,50 en niet leden € 17,50. We hopen tijdens het carnavalsweekend (12 t/m 16 februari a.s.) dat Slagharen gevuld is met veel Turfgatvlaggen. De vlaggen kunnen hierna jaarlijks tijdens het carnavalsweekend worden opgehangen.