Feestweekend 12, 13 en 14 november 2021

 








Wie worden de nieuwe prins en adjudant en jeugdprins(es) van het ''Turfgat'' zoals Slagharen tijdens het carnavalsfeest heet? Tijdens het weekend van 12, 13 en 14 november 2021 zal dit bekend worden gemaakt. De organisatie is in handen van C.v. De Turftrappers i.s.m. Café Ome Dries.

Op vrijdag 12 november 2021 zullen we aftrappen met een Glossy XL Bingo. Er zijn deze avond fantastische prijzen te winnen. De zaal is open om 19.00 uur en de aanvang van de bingo is 20.00 uur.

Op zaterdag 13 november 2021 is er een Pump up the Carnaval met bekend making van de nieuwe hoogheden van Turfgat. Wie worden de nieuwe prins en adjudant van Turfgat voor het komende carnavalsseizoen 2021/2022? De muziek komt deze avond van Dj Melvin en Dj Peter in de Ether. De tent is open vanaf 18.00 uur. Het zou geweldig zijn als iedereen gewoon net doet alsof het al Carnaval is! Dus trek je vrolijke pak, jurk of outfit aan. Helaas is deze avond uitverkocht.


Op zondagmiddag 14 november 2021 is er Onwies gezellige middag vanaf 13.00 uur. Tijdens deze middag word de nieuwe Jeugdprins(es) en zijn of haar adjudant(te) bekend gemaakt. Hierbij is de kinderraad ook aanwezig. De muziek wordt verzorgd door leden van Station KVP. Tevens zijn er kinderactiviteiten. De entree is gratis, maar vol = vol!


Alle feesten worden gehouden in de grote feesttent op het Anton Geerdesplein tegenover Café Ome Dries in Slagharen. Houd er rekening mee dat je de coronapas en legitimatie moet tonen bij binnenkomst i.v.m. corona.