Geslaagde Carnavalstunt

 











Wij Turftrappers hebben zaterdagochtend 28-02-2023 een carnavalsstunt gehouden. Deze stunt was al ruim voor deze datum vermeld op internet. 

Handelsonderneming de Zwaluw Schuinesloot.

Hallo, Wij zijn een startende handelsonderneming en om te beginnen starten we met een klapper!!! LET OP: Het is ons, als bedrijf, niet ontgaan, dat in deze tijd de prijzen behoorlijk zijn gestegen. Nu hebben we hier nog een partij GRATIS brandhout over. Dit brandhout hebben wij opgeslagen bij Bouwhandel Van Der Most. Mocht u hier belang bij hebben, kom dan op 28-01-2023 naar Bouwhandel Van Der Most. Van 10:00 tot 13:00 achter van de most bij de houthandel!! Er is hulp aanwezig, om u te helpen met het opladen. LET OP! OP=OP


We zijn 's morgens vroeg al in de weer nabij Bouwhandel vd Most om de stunt voor te bereiden. Rond half 10 kwam de eerste auto voor gratis brandhout. Hij kreeg uit handen van Prins Stephen 1e en Adjudant Jesper een doosje lucifers met sticker erop van prins en adjudant. Zo zijn er deze ochtend vele auto's geweest voor gratis brandhout maar een ieder kreeg een doosje lucifers mee.  


Velen konden de grap waarderen en enkelen niet. Mensen kwamen uit de gehele regio voor brandhout zoals Hardenberg, Schoonebeek, Beerzerveld, Hoogeveen, Nieuwleusen en Zuidwolde. Sommigen hebben nog een kop koffie gedronken en zijn toen weer huiswaarts gekeerd. 


Klik hier  voor foto's 


Klik hier voor een filmpje 


Klik hier voor bericht op de site van de Stentor