Rabo Clubsupport 2024

 











O.a. Rabobank Vaart en Vechtstreek draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert De Rabobank ook in 2024 de Rabo ClubSupport speciaal voor verenigingen en stichtingen. De Rabobank stelt een bedrag beschikbaar om te verdelen via de ledenstemmen. Ook C.v. De Turftrappers uit Slagharen doen mee aan de Rabobank Clubsupport!


Stemmen                                                                                           Van 02 t/m 24 september 2024 mogen leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek 5 stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door een door de Rabobank beschikbare bedrag te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. 


Oproep aan alle leden
Het is voor De Turftrappers belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken. 
Doel: Een vrolijke noot en wat lekkers voor de mensen in de verzorgingstehuizen! Hierbij worden mensen in het zonnetje gezet met een bloemetje en krijgt men krentenwegge aangeboden voor de bewoners. Een gezellige middag voor de senioren uit Slagharen e.o. Een kosteloze middag voor de senioren met een optreden van de Toneelvereniging! Rond de kerstdagen worden de senioren in de verzorgingstehuizen verrast met een mooi kerststukje.


Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan De Turftrappers tijdens de Rabo ClubSupport van Rabobank. Kijk voor meer info over de Rabo ClubSupport op: https://www.rabo-clubsupport.nl/


Ook doet ook Toneelvereniging Ajanican uit Slagharen mee aan de Rabo ClubSupport. Zij verzorgen al vele jaren een toneelstuk tijdens onze seniorenmiddag. Hoe mooi zou het wezen als u naast de Turftappers en Adjanican zou stemmen? 


Ook doet onze hofkapel Orkest Toet en Bloaslust mee aan de Rabo ClubSupport. Zij verzorgen al jaren de muziek bij diverse activiteiten. Hoe mooi zou het wezen als u naast de Turftappers en Adjanican ook op Toet en Bloaslust zou stemmen? Dan kunnen onze vrienden voor de toekomst blijven bestaan.


Bedankt voor jouw steun! Groeten van De Turftrappers 

Voor meer informatie en om te stemmen kijk je op:
  https://www.rabo-clubsupport.nl