Opgave carnavalsoptocht











Zaterdag 22 februari a.s. is de jaarlijkse carnavalsoptocht weer in Slagharen. Het belooft weer een mooie optocht te worden. Wil je met een kleine of grote wagen meedoen??

Zoals iedereen weet is de laatste jaren het carnaval in Slagharen ongekend populair! Met name de optocht op zaterdagmiddag is een zeer groot evenement geworden. Vele kinderen, ouders, buren en vrienden doen mee met de optocht. Dit leverde de laatste jaren een mooie stoet op van vele versierde wagen en verschillende originele loopgroepen. De een mooier als de ander. Plezier staat voorop bij CV “De Turftrappers”.

Omdat de optocht zo groot is geworden kan dit ook wat overlast …voor de Slagharense inwoners opleveren. CV “De Turftrappers” wil er alles aan doen om deze overlast zo minimaal mogelijk te laten zijn. Daarom heeft de carnavalsvereniging een duidelijk reglement opgesteld en moeten alle deelnemers met een carnavalswagens groot en klein zich aanmelden. Aanmelden kan via deturftrappers@hotmail.com Hierna ontvangt u meer informatie.

Ook dit jaar hoopt CV De Turftrappers weer op een grandioos mooi carnaval met een geweldige optocht. De vereniging gaat ervan uit dat dit weer gaat lukken en hoopt op medewerking van alle deelnemers.

Aanmelden voor de optocht kan via:

deturftrappers@hotmail.com

Denken jullie er ook aan kaarten te kopen voor het grote carnavalsfeest 21 t/m 24 februari a.s. in de grote feesttent nabij Café Ome Dries? Deze zijn te koop bij Schlepers basis voor dier en tuin en Tankstadion Tholen te Slagharen. Zie voor kaartverkoop bericht hieronder.