Opgave carnavalsoptocht 2024 Slagharen

 




Zoals iedereen weet is de laatste jaren het carnaval in Slagharen geëxplodeerd! Met name de optocht op zaterdagmiddag is een zeer groot evenement geworden. De laatste jaren doen vele kinderen, ouders, buren en vrienden mee met de optocht. Dit leverde vorig jaar een ongekende stoet op van ± 40 versierde wagen en verschillende originele loopgroepen. De een mooier als de ander, maar plezier staat voorop bij CV “De Turftrappers”. Omdat de optocht zo groot is geworden kan dit ook wat overlast voor de Slagharense inwoners opleveren. CV “De Turftrappers” wil er alles aan doen om deze overlast zo minimaal mogelijk te laten zijn. Daarom heeft de carnavalsvereniging een duidelijk reglement opgesteld en moeten alle carnavalswagens groot en klein zich aanmelden, dit kan via het e-mailadres van de optochtcommissie: optocht@turfgat.nl Hierna ontvangt u meer informatie. 


Ook staat er weer een informatieavond gepland. Ditmaal op 9 januari van 19.30 uur tot 20.30 uur in café Ome Dries. Tijdens deze avond krijgen de deelnemers een deelnamenummer overhandigd en wordt het reglement uitgereikt, deze wordt ook mondeling toegelicht. De deelnemers zijn verplicht bij deze avond aanwezig te zijn. 


Ook dit jaar hoopt CV De Turftrappers weer op een grandioos mooi carnaval met een geweldige optocht. De vereniging gaat ervanuit dat dit weer gaat lukken en hoopt op medewerking van alle deelnemers. Zaterdag 10 februari 2024 start om 13.30 uur weer de jaarlijkse carnavalsoptocht in Slagharen. Wilt u meerijden met deze carnavalsoptocht? Dan dient u zich aan te melden via het e-mailadres van de optochtcommissie. Het belooft een geweldige optocht te worden. Na opgave wordt er een afspraak met u gemaakt om de wagen te meten, het nummer uit te reiken en het reglement te overhandigen. Vergeet bij de opgave niet het tema van de wagen te vermelden!!!!


Opgeven kan via: optocht@turfgat.nl