Geen hoogheden bij de Turftrappers

 



2020 is een bewogen jaar. Eind februari stonden we nog met z'n allen te feesten in Turfgat en half maart werd er een lockdown afgekondigd i.v.m. corona. Wie had dat gedacht. 

Zo goed en kwaad als het gaat proberen we als vereniging onze carnavals-activiteiten weer op te pakken. Al zal dat niet heel veel zijn of zelfs helemaal niets. 

Om maar met de deur in huis te vallen: Het bestuur heeft besloten om dit jaar geen hoogheden te presenteren. Een moeilijk maar noodzakelijk besluit. We kunnen de nieuwe hoogheden met de huidige corona maatregelen niet de fantastische ervaring bieden die ze verdienen. Dus zullen we in deze maand november 2020 geen prinsenbal organiseren. We balen hier net zo hard van als jullie. 

Zoals al eerder in de media is verteld is er in februari 2021 sowieso geen carnavalsoptocht in Slagharen en heel waarschijnlijk ook geen (tent)feesten. 

Hoe de rest van het seizoen 2020/2021 met o.a. het carnavalsweekend in februari 2021 zal zijn en of we dan wel iets kunnen doen en laten doorgaan word later beslist. 

Blijf gezond, er komen beter tijden aan.