Opgave voor carnavalsoptocht 2023 in “het Turfgat”

 




Beste Turftrappers! 

Hebben jullie al ideeën voor de optocht of zijn jullie al druk bezig?

Zaterdag 18 februari 2023 is de jaarlijkse carnavalsoptocht weer in Slagharen. Het belooft weer een mooie optocht te worden. Zoals iedereen weet is de de laatste jaren het carnaval in Slagharen ongekend populair! Met name de carnavalsoptocht op zaterdagmiddag een zeer groot evenement geworden. Vele kinderen, ouders, buren en vrienden doe mee met de carnavalsoptocht. dit leverde de laatste jaren een mooie stoet op van vele versierde wagens en verschilde originele loopgroepen. de ene nog mooier dan de ander!

Omdat de carnavalsoptocht zo groot is geworden zal dit helaas ook wat overlast voor de Slagharense inwoners (die geen carnaval vieren) opleveren. C.v. De turftrappers wil er alles aan doen om deze overlast zo minimaal mogelijk te laten zijn. Daarom heeft cde carnavalsvereniging een duidelijk regelement opgesteld en moet alle deelnemers met een carnavalswagen groot en klein zich aanmelden. Aanmelden kan via optocht@turfgat.nl Hierna ontvangt u meer informatie.  

Ook in het jaar 2023 hoopt C.v. De Turftrappers op een grandioos mooie carnaval met een geweldige carnavalsoptocht. De vereniging gaat ervan uit dat dit weer gaat lukken en hoopt op medewerking van alle deelnemers.